Projekti odrađeni za vrijeme trajanja studija – Ekonomski fakultet u Splitu

LLL4BUSINESS.COM

O projektu

Cilj projekta je osigurati pomoć u rješavanju problema zapošljavanja osoba s invaliditetom, a posebno slabovidnih osoba. U ovom konkretnom projektu fokus je usmjeren na osobe s invaliditetom u cjelini, s posebnom prilagodbom slabovidnim osobama, ali i na široj društvenoj zajednici. Zatim razvoj e-učenja i cjeloživotnog učenja, putem web stranice projekta kao otvorenog resursa za svakoga.

Moj doprinos

Sudjelovao sam u izradi web stranice, administraciji te upravljanju društvenim mrežama. Osim toga bio sam gost predavač na nekoliko konferencija u sklopu projekta i sudjelovao u radu s multinacionalnim timovima.

Trajanje: Prosinac 2012. – Veljača 2014.

lll

MODELIRANJE POSLOVNIH PROCESA EFST-A

modeliranje

O projektu

Korištenjem softverskog alata ARIS, koji omogućava neprestano poboljšavanje poslovnih procesa, cilj je razvoj i unapređenje poslovnog sustava, odgovorno poslovanje i održanje konkurentske prednosti u dinamičnom okruženju, a za ostvarenje svih ciljeva veliki su trud uložili glavni članovi projekta i odabrani studenti informatičkog managementa. Projekt se izvodio na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Moj doprinos

Sudjelovao sam u intervjuiranju zaposlenika Ekonomskog fakulteta u Split te sudjelovao u popisivanju i modeliranju poslovnih procesa, identifikaciji i popisivanju slabih točaka AS-IS stanja i popisivanje prijedloga za poboljšanje poslovnih procesa.

Trajanje : Ožujak 2012. – Prosinac 2012.

WWW. SKLADISTENJE .COM

O projektu

Svrha ovog portala je pružiti izuzetno oskudne informacije o poslovnoj inteligenciji, analitici te općenito poslovnoj informatici. Radi se o nekomercialnom projektu, gdje autori volonterski žele pomoći edukaciji Hrvata u ovom području, ali ne samo Hrvata već i svih ostalih koje bi to moglo zanimati.

Moj doprinos

Sudjelovao sam u izradi web stranice, te trenutno sudjelujemo u administraciji te upravljanju društvenim mrežama. Osim toga autor sam nekoliko članaka, gdje sam pisao o novim trendovima u poslovnoj inteligenciji i analitici te načinima primjene u svakodnevnom životu.

Trajanje : Lipanj 2013. – Danas

skladistenje

PORTAL O E-UČENJU

eucenje

O portalu

Portal je pokrenut u ožujku 2013. godine u okviru kolegija E-učenje, pri čemu je važno istaknuti kako je to prvi portal takve vrste u Hrvatskoj. Namijenjen je upoznavanju s mogućnostima primjene e- učenja u poslovnom okruženju, na kojemu je menadžerima, zaposlenicima kao i svim ostalim zainteresiranima, dostupan kvalitetan sadržaj na hrvatskome jeziku.

Moj doprinos

Kao student, tada 1.godine diplomskog studija, izradio sam zajedno s kolegom web stranicu za potrebe projekta. Pri izradi koristili smo WordPress platformu. Osim izrade, vodio sam i administraciju stranice te sam autor i 2 članka o poslovnom e-učenju.

Trajanje : Veljača 2013. – Lipanj 2013.

CHALLANGES OF EUROPE 2013

O projektu

Ovo je konferencija koju organizira Ekonomski fakultet u Splitu, a radilo se o jubilarnoj 10.konferenciji u njihovoj režiji. Cilj je okupiti vodeće znanstvenike te predstaviti nove trendove u svijetu ekonomije.

Moj doprinos

Sudjelovao sam u kreiranju internet marketing kampanje te njenoj provedbi. Osim toga upravljao sam društvenim mrežama za potrebe konferencije te izrađivao brošure i plakate.

Trajanje : Studeni 2012. – Svibanj 2013.

COE

I MENI SE TO MOŽE DOGODITI

invalid

O projektu

Radi se o projektu kojem je cilj ukazati na potrebu uklanjanja barijera u zajednici te podignuti svijest kod građana grada Splita. Radilo se o performansu na splitskoj rivi, gdje smo zajedno s prolaznicima i štakama, kolicima i povezima pokušali si dočarati kako je to biti osoba s invaliditetom u gradu Splitu.

Moj doprinos

Sudjelovao sam u organizaciji ovog projekta zajedno s Mrežom udruga osoba s invaliditetom Dalmacije. Osigurali smo kolica, poveze za oči te štake, kako bi u performans osim studenata Ekonomskog fakulteta, uklučili i slučajne prolaznike.

Trajanje : Prosinac 2013.

 Želite me nešto pitati, predložiti, savjetovati ili želite surađivati, slobodno mi se javite.