Projekti odrađeni u tvrtki Poslovna Inteligencija d.o.o.

FERARI

O projektu

Cilj FERARI projekta je pronalazak efikasnijih načina obrade pomoću Big Data tehnologije. U ovom se projektu radi s M2M podacima te se korisnicima omogućava obrada kompleksnih zadataka. Cilj je izgradnja napredne Big Data arhitekture koja će biti spremna za probleme današnjice.

Moj doprinos

Bio sam zadužen za izradu marketinške strategije tj. želimo transformirati istraživačke napore u poslovnu vrijednost. Ovo se odvija u sklopu početnih faza projekta. Također, sudjelovao sam u izradi službene web stranice za projekt.

Trajanje : Veljača 2014. – Srpanj 2015.

ferari

 

OOREDOO

ooredoo

O projektu

Ooredoo Tunis je telekomunikacijska tvrtka koja je odlučila unajmiti Poslovnu Inteligenciju za potrebe izrade skladišta podataka te za potrebe poslovnog izvještavanja.

Moj doprinos

Moj posao je bio razvoj i redizajn izvještaja pomoću Tableau Desktop alata, postavljanje Tableau Server postavki za kolaboraciju i pregled izvještaja. Također sam bio uključen u transfer znanja za lokalnu tvrtku u Tunisu, koja je također bila uključena u dio projekta.

Trajanje : Lipanj 2014. – Srpanj 2015.

PANDORA

O projektu

Radi se o projektu kojem je cilj razvoj sustava za prikupljanje mišljenja korisnika s interneta (s web stranica i društvenih mreža), evaluaciju tih mišljenja te agregaciju.

Moj doprinos

Izrada statističkog modela baziranog na riječniku za potrebe analize mišljenja korisnika te izrada modela strojnog učenja u istu svrhu. Također sam sudjelovao u izradi službene web stranice projekta.

Trajanje : Veljača 2014. – Srpanj 2015.

pandora

 Želite me nešto pitati, predložiti, savjetovati ili želite surađivati, slobodno mi se javite.